Ga naar de inhoud

Waarom Eten mensen teveel ?

Martijn Lokerse Waarom blijven de mensen nog steeds veel eten…
10 hours ago · Like
Ernst Anepool Omdat als je te weinig eet, je allerlei neurologische defecten oploopt, vergis je niet, je Hersenen bestaan voor het grootste deel uit witte stof (substantia alba) een soort vetbuisjes om je zenuwen heen die net als het plastic rond de electradraden de elektrische stroompjes van elkaar isoleren.
(even heel kort door de bocht vergelijking…)

Krijg je te weinig vetten en teveel eiwitten binnen, of gaat dat door een stofwisselings ziekte (of in mijn geval babyvoeding) helemaal mis, ontwikkeld je brein zich afwijkend, en kun je allerlei dysfunctionele stoornissen oplopen.

Persoonlijk denk ik na veel literatuurstudie over mijn HFA (Asperger) dat het steeds eiwitrijkere voedingspatroon door al die Light producten waar de essentiele vetten uit melk bijvoorbeeld verwijderd worden (en helaas suiker toegevoegd) wel eens mede oorzaak zou kunnen zijn voor het schijnbaar sterk toenemende aantal ASS ADhD en vooral (M)Sclerose patienten, en de ontdekking van steeds weer nieuwe Witte Stof Ziekten:

http://www.vumc.com/branch/Children-White-Matter-Disorders/419739/419774/419951/

Het word hoog tijd dat die idiote Vet-Tax lobby de mond gesnoierd word zodat hun Suiker-Propaganda aangepakt kan worden, want ze halen het Vet met zijn essentiele vetzuren uit de voeding en om het dan weer smeuig en “lekker” te maken worden er allerhande suikerderivaten aan toegevoegd, maar ook vaak “honing” die die naam niet zou mogen hebben…

Het word hoog tijd voor een Suiker TAX, of beter nog een verbanning van suiker op basis van zijn verslavende en gezondheidsschadelijke en zelfs dodelijke effecten tot Hard-Drug !

Kijk maar eens naar de welvaartsziekten, die zijn voor het grootste deel direct te correleren aan te hoge Suiker inname, want ook de hogfe bloeddruk door overgewicht, suikerziekte en hyperactiviteit worden de-facto veroorzaakt door een overvloed aan suikers in de voeding, waarbij vruchtensuiker eigenlijk nog wel de gevaarlijkste is, hoe “biologisch” dat ook gemarket word…

Dextro-Energie heette de vruchtensuiker boost van vreger, die geconcentreerde vruchtensuiker word binnen een minuut opgenomen door je lichaam veel sneller nog dan geraffineerde bietsuikers, en omdat je dan ver boven de te vraag van het lichaam aanbied, zal dat gelijk tot opslag in de vorm van buikvet leiden

Gepubliceerd inFictie & Feit